Kurum Kültürü Semineri Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen Kurum Kültürü Semineri Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 07 Nisan 2022

Toplantıya; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Dekanlar, Müdürler, Bölüm Başkanları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yaptığı açılış konuşmasında kurum kültürünün çok önemli olduğunu belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, “Ben değil biz diyen güçlüdür” ifadesi ile başladığı konuşmasında; “Birlikten kuvvet doğar. Bir elin nesi var iki elin sesi var” atasözlerini örnek vererek kurum kültürünün öneminin altını çizdi.