"Peynir Haritası: Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye" Konferansı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında düzenlenen ve İnönü Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Adnan Hayaloğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Peynir Haritası: Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye” isimli konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 19 Ekim 2018

Troya Kültür Merkezi’nde yapılan konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Hacı Bekir TUNCER, kamu kurumları  temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Prof. Dr. Ali Adnan Hayaloğlu’nun konuşmasına geçildi.

Konferansın ardından hediye takdimi yapıldı.