Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Yayın tarihi : 13 Eylül 2022
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Dardanos Yerleşkesi Yakomoz Restoranda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Deniz Yengin, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak ve basın mensupları katıldı. ÇOMÜ’nün birçok açıdan niteliklerini daha da güçlendirdiğinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, konuşmasında; “Eğitim-Öğretim Alanındaki Gelişim” “Personel İstihdamındaki Gelişim” “Araştırma Geliştirme Faaliyetlerindeki Gelişim” “Kalite Güvence Çalışmaları, Paydaş İlişkileri ve İkili İşbirliklerindeki Gelişim” “Topluma Hizmet Faaliyetleri” ve “ÇOMÜ Hastanesi” hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda ÇOMÜ’nün dış paydaş üyesi de olan basın mensupları, son bölümde sorularını iletirken toplantı fotoğraf çekimiyle son buldu.