Rektör Yardımcılığı Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcılığı Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın katılımıyla Rektör Yardımcılığı makamında gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur ve Prof. Dr. Pelin Kanten de hazır bulundu.

Yayın tarihi : 25 Ocak 2022

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Prof. Dr. Bünyamin Bacak’a görev süresi boyunca sunduğu katkı ve verdiği emekten dolayı teşekkür ederek, görevi devralan Prof. Dr. Hüseyin Erkul’a yeni görevinde başarılar diledi.

Tören, çiçek takdimi ile sona erdi.