Rektör Acer, Meslek Yüksekokulları Binaları İnşaatını Gezdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İlahiyat Fakültesi karşısında inşaatı devam eden Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları binalarını gezdi. İnşaat yetkililerinden bilgiler alan Rektör Acer'e, Doç. Dr. Ali Karabayır, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Güven Önal eşlik etti.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

2014'te yapımına başlanan ve 15 bin metrekare kapalı alana 3 blok şeklinde inşa edilen Meslek Yüksekokulu binalarının Aralık sonuna bitirilmesi planlanıyor.

Haber: Aydın Abuhan / Kamera: Muhammet Alınlı