Rektör Acer, Meslek Yüksekokulları Binalarının İnşaatını Gezdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer inşaatında sona gelinen Çanakkale Sosyal Bilimler ve teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları binalarında incelemelerde bulundu.

Yayın tarihi : 11 Ocak 2016

Rektör Acer'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Yapı İşleri Daire Başkanı Güven Ünal, akademik ve idari personel ile inşaat yetkilileri eşlik etti.

Rektör Yücel Acer inceleme sonrası inşaat hakkına açıklamalarda bulundu.