Rektörlük Koltuğuna Küçük Öğrenci Çınar Yiğit Oturdu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını temsili olarak Doğa Koleji Öğrencisi Çınar Yiğit’e bıraktı. Makama oturan küçük rektör Yiğit ilk açıklamasını da yaptı.

Ardından rektör Acer Üniversite adına küçük rektör Yiğit’e hediye takdim etti.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet ...

Yayın tarihi : 25 Nisan 2016

Ardından rektör Acer Üniversite adına küçük rektör Yiğit’e hediye takdim etti.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Hüsnü Aksoy