Teleferik Proje Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senato Salonu'nda Teleferik Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yayın tarihi : 29 Haziran 2016

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metehan Uzun, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Önal, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Monus, Kenan Yücel, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulgu ve Proje Ofisi çalışanları katıldı.

Toplantıda teleferik projesi için hazırlanan animasyon filmi izlendi ve proje hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.