Trakya Üniversiteler Birliği Spor Müsabakaları Başladı

Yayın tarihi : 02 Mayıs 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "Trakya Üniversiteler Birliği Spor Müsabakaları’nın açılış töreni gerçekleştirildi. " BESYO Spor Salonunda, 2-3-4 Mayıs 2017 tarihlerinde Futsal, Basketbol ve Masa Tenisi branşlarında düzenlenecek. Turnuvaya Trakya Üniversiteler Birliği’ni oluşturan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi katılıyor. Müsabakaların açılış törenine; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Besyo Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Spor müsabakalarının açılış konuşmasını Rektör Acer yaptı.

Konuşmanın ardından Rektör Acer konuk oyunculara hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini iletti.

Turnuvanın ilk maçının sembolik hava atışını Rektör Acer yaptı.

Hava atışının ardından basketbol bayanlarda günün ilk maçı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Trakya Üniversitesini 79- 58 mağlup etti.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut