Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi mezuniyet töreni, İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 06 Mayıs 2019

Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ’lü idareciler ve akademisyenler ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Tören sırasıyla Fakülteyi birincilikle bitiren öğrenci Alpaslan Güvenç, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal ve Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden’in yaptığı konuşmalarla başladı.

Turizm Fakültesi birincisi Alparslan Güvenç’in yaş kütüğüne çivi çakmasının ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet, kep atma töreniyle sona erdi.