Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Fakülte toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Çavuş Şahin,Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 30 Mayıs 2017

Kurul Toplantısı,Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Çavuş Şahin’in 2016- 2017 akademik bahar yılı değerlendirme sunumuyla başladı.

Sunumun ardından Rektör Acer konuşmasını yaptı.

Rektör Acer’in konuşmasının ardından toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera&Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut