Yazar Bademci, Bilinmeyen Yönleriyle Enver Paşa'yı Anlattı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kitap Dostları Topluluğu tarafından Şehid-i Ala ve Gazi-i Namdar, Kahraman Enver Paşa Konferansı Düzenlendi.

Süleyman Demirel Konferans Salonunda, Gazeteci-Yazar Ali Bademci’nin gerçekleştirdiği konferansa onur konuğu olarak Enver Paşa’nın torunu Burak Sadıkoğlu katıldı.

Yayın tarihi : 07 Nisan 2016

Türkiye’deki az sayıda Enver Paşa çalışmalarını da yürüten Ali Bademci, dinleyicilere bilinmeyen yönleriyle Enver Paşa’yı anlattı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Hüsnü Aksoy