Kültür-Sanat

Koliva Grubu ÇOMÜ’lü Öğrenciler İle Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünün ve Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Akademik Yılı açılış konseri Terzioğlu Yerleşkesi ÖSEM önünde gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 03 Ekim 2019
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Akademik Yıl Açılış Konseri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğünün ve Öğrenci Konseyi’nin  düzenlediği  2019 – 2020 Eğitim Öğretim Akademik Yılı açılış konseri Terzioğlu Yerleşkesi ÖSEM  önünde gerçekleştirildi.

Capoeıra Topluluğu, Müzik ve Performans Topluluğu ile Grup Koliva’nın yer aldığı konserin izleyicileri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus da vardı.

Karadeniz rüzgârının estiği Koliva konserinde öğrenciler doyasıya eğlenerek Horon teptiler.

Kendisi de Karadenizli olan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat öğrencilerin davetini kırmayarak horona katılırken, ortaya oldukça güzel görüntüler çıktı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız, Grup Koliva’ya hediye takdiminde bulundu.

Hediye takdiminin ardından yaptığı konuşmada Rektör Murat öğrencilerden eğitim – öğretim yılına Karadeniz müziği gibi canlı ve heyecanlı bir şekilde başlamalarını istedi.

Konser ÇOMÜ’de, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.