Kültür-Sanat

“Müzikle Umuda Yolculuk” Konseri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi, İletişim Fakültesi, Kurumsal İletişim Direktörlüğü ile Sosyal Sorumluluk ve Proje Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Müzikle Umuda Yolculuk ”projesinin konseri İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 30 Nisan 2024
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Sahne Sanatları Fakültesi, İletişim Fakültesi, Kurumsal İletişim Direktörlüğü  ile Sosyal Sorumluluk ve Proje Koordinatörlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Müzikle Umuda Yolculuk ”projesinin konseri İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediye Başkanı Av. Muharrem Erkek, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk,  akademik, idari personel, öğrenciler ve Çanakkale halkının katıldığı konserde, köy okullarında eğitim gören öğrenciler için yüzlerce ayakkabı toplandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu,  sosyal sorumluluk etkinliklerine çok önem verdiklerini vurgulayarak “Bu faaliyetler ile akademik ve idari birimlerimiz ve Çanakkale halkını bir araya getiriyoruz’’ dedi.

Çanakkale Barış Korosu ve Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Senfoni Orkestrasının konser seyirciler tarafından beğeni ile izlendi.