Kültür-Sanat

Türkiye’de İlk: ÇOMÜ Hat ve Tezhip Atölyesi Açıldı

Hat- Tezhip Atölyesi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Türkiye’de bir ilk olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Hat- Tezhip Atölyesi açılışı gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Kasım 2017

Hat- Tezhip Atölyesi Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştirilen açılışa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Podelyshev, GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılan Hat- Tezhip Atölyesi ile öğrencilerin daha uygun ortamda uygulama imkanına kavuşması sağlanacak.