Sağlık

ÇOMÜ'de 1. Uluslararası 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Düzenlenecek

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılında ÇOMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri uluslararası bir organizasyona hazırlanıyor. ÇOMÜ Rektörlüğü ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi iş birliği ile ‘’Kanser ve İmminoterapi’’ başlığıyla düzenlenecek 1. Uluslararası 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi 13, 14, 15 Ekim 2023 tarihlerinde İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yayın tarihi : 06 Ekim 2023

Tıp Fakültesi tarihinde ilk uluslararası kongre olma özelliği taşıyan kongrede ABD’de Deparment of Nanomedicine Houston Methodist Resaarch İnstitute’de çalışan Prof. Dr. Bülent Özpolat’ın yanı sıra birçok bilim insanı ve geleceğin genç doktorları üzerinde çalıştıkları bilimsel sunumları yapacak.

Kongre kapsamında bilimsel çalışmaların dışında medikal workshoplar ve Troya Müzesi atmosferinde paramedikal workshoplar düzenlenecek.