Sağlık

ÇOMÜ Organ Nakil Merkezi, Organ Bağış Haftasında Stant Açtı

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası dolayısıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi organ nakil merkezi, farkındalık standı açtı. Açılan stantta organ nakli konusunda bilgiler verilirken bir yandan da duyarlı vatandaşlar organ bağışına yönlendirildi. Hafta dolayısıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Organ Nakil Merkez Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Faruk Özkul ve Doktor Serkan Bakırdöğen ÇOMÜ TV mikrofonlarına konuştu.

...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015