Sağlık

İlahiyat Fakültesi'nde Yemekhane Denetimi Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mutfak ve Yemekhane Hizmetleri Denetleme Kurulu Üyeleri rutin inceleme işlemleri doğrultusunda İlahiyat Fakültesi yemekhanesinde denetleme yaptı. Denetleme esnasında öğrencilerin istekleri konusunda görüş alışverişi de yapıldı.   Denetlemeye, Kurul Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Beslenme ve Sağlık Şube Müdürü Deniz Canıtez, Gıda Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Pala, Veteriner Hekim Sait ...

Yayın tarihi : 24 Aralık 2015

Denetlemeye, Kurul Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Beslenme ve Sağlık Şube Müdürü Deniz Canıtez, Gıda Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Pala, Veteriner Hekim Sait Elmas, Uzman Diyetisyen Tuğba Ölmez katıldı.

Haber-Kamera-Kurgu: Erkan Özavcı