Spor

Basketbol Süper Ligi Terfi Maçları ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2018 - 2019 eğitim – öğretim faaliyet programı içerisinde yer alan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde gerçekleştirilen Basketbol Süper Lige Terfi Maçları açılış töreni gerçekleşti.

Yayın tarihi : 07 Mayıs 2019

Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, akademik personel, konuk takımlar ile öğrenciler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın açılış konuşmasına geçildi.

Konuşmanın ardından organizasyon anısına Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç Rektör Murat’a plaket takdiminde bulundu.

6 – 10 Mayıs tarihleri arasında ÇOMÜ’de gerçekleşecek olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol Süper Lige Terfi Maçlarına kadın ve erkeklerde yedişer takım katılıyor. Terfi maçlarında ilk üçe giren erkek ve kadın takımları süper lige çıkacak.