Spor

ÇOMÜ’nün Spor Alanları Genişliyor: Okçuluk Sahası ve Fitnes Salonu Tanıtıldı

Üniversitemiz Hasan Mevsuf Spor Salonu bünyesinde yapılan yeni spor tesislerinin tanıtım organizasyonu; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Çanakkale Şube Başkanı Dr. Firuz Erdil, Genel Sekreter Sami Yılmaz, senato üyeleri, daire başkanları, akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Yayın tarihi : 15 Mart 2019

Geleneksel okçuluk sahasının ve fitnes salonunun tanıtımının yapıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ’yü her alanda tanınan bir üniversite olarak geliştirmeye çalıştıklarını ifade ederek “Sadece belli yönleriyle gelişmiş üniversite olmanın yetmediğini söyledi.

Konuşmasının ardından geleneksel okçuluk sahasında öğrencilerle birlikte ok atışı yapan Prof. Dr. Yücel Acer sonrasında Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda hizmet vermeye başlayan fitnes salonunu ziyaret etti.