Spor

ÇOMÜ, Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası’na Evsahipliği Yapıyor

Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) evsahipliğinde 09-11 Nisan 2018 tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştiriliyor.

Yayın tarihi : 10 Nisan 2018

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen taekwondo müsabakalarına 60 üniversiteden 450 sporcu katılıyor.

Karabük Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Şakir Bezci “Burada ilk 3’e girecek sporcularımız Avrupa Şampiyonası’nda üniversitelerini temsil edecekler” dedi.

ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ise “Prestijli müsabakalar sonucunda başarılı olan gençler ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda ve Dünya Yaz Oyunları’nda temsil edecekler.

Son gün, dereceye girenlere madalya ve kupaları verilecek. Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e evsahipliğinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.