Topluluklar

Afrin'e Yardım Tırları Çanakkale'den Yola Çıktı

Yayın tarihi : 03 Nisan 2018

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Osmanlı Türkçesi Topluluğu ve Hayrat İnsani Yardım Derneği’nin  organize etmiş olduğu Afrin’e Yardım Tırları’nın gönderilmesi töreni  Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.  Tören öncesinde katılımcılara Boğaz turu eşliğinde kahvaltı ikram edildi. Kahvaltının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene geçildi. Burada yapılan konuşmalar ve duaların ardından Afrin’e yapılacak yardım tırları yola çıktı.