Topluluklar

ÇOMÜ’lü Öğrencilerden "Halep" İçin Kermes

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri, geliri Suriye'nin Halep şehrindeki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere kermes düzenledi. İlahiyat Fakültesi’nde bir araya gelen İHH Çanakkale ve İnsani Hareket Topluluğu ‘’Halep’e Un, Bosnalı Çocuklara İlmihal Götürüyoruz’’ kampanyasıyla zalim Esed rejiminin uyguladığı soykırım yüzünden Halep’te yaşanan insanlık dramını bir nebze hafifletmek amaçlanıyor. Kermese destek veren Genç İHH İl ...

Yayın tarihi : 19 Aralık 2016

Kermese destek veren Genç İHH İl Başkanı Önder Uslu, ÇOMÜ TV’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi.