Topluluklar

ÇOMÜ Öğrenci Konseyi'nden Pilav İkramı ve Ağaç Dikimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Konseyi; 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü’nün yıldönümünde merhum Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz değerli hocamız Prof. Dr. Eyüp Özdemir, Diyarbakır Sur’da şehit olan ÇOMÜ mezunu Özel Harekat Polisi Mehmet Bora Tayfur ve son bir yıl içerisinde yaşamını yitiren üniversitemiz öğrencileri anısına ÖSEM önünde pilav ikramı gerçekleştirdi.

ÇOMÜ ...

Yayın tarihi : 11 Mart 2016

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, Öğrenci Konseyi Başkanı Evren Tan ve öğrencilerin katıldığı pilav ikramı sonrası Terzioğlu Kampüsü Adnan Menderes Parkı’nda bulunan alana fidan dikimi gerçekleştirildi.