Topluluklar

Rektör Acer, Uluslararası Öğrenciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, uluslararası öğrencilerle pazar kahvaltısında bir araya geldi. COMÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu ve Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği’nin organizasyonu ile Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya ÇOMÜ'ye bu dönem kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler ile TÖMER'de Türkçe öğrenen kursiyerler davet edildi. Kahvaltıda Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, ...


Yayın tarihi : 07 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, uluslararası öğrencilerle pazar kahvaltısında bir araya geldi.
COMÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu ve Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği’nin organizasyonu ile Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya ÇOMÜ'ye bu dönem kayıt yaptıran uluslararası öğrenciler ile TÖMER'de Türkçe öğrenen kursiyerler davet edildi.
Kahvaltıda Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, ÇOMÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Hasan Kaplan, TÖMER Müdürü Abdullah Şahin ve Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan da hazır bulundu.
Kahvaltının ardından öğrencilere hitap eden Rektör Acer, ÇOMÜ yönetiminin uluslararası öğrenciler için yaptığı çalışmalardan bahsederek, bu meseleye gösterdikleri hassasiyeti ifade etti.
Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan da programda bir selamlama konuşması yaparak, ÇOMÜ'ye yeni kayıt yaptıran öğrencilere başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Arıcan başarılı çalışmalarının bir takdiri olarak, öğrenciler adına Rektör Acer'e plaket takdim etti. 
Oldukça neşeli bir hava içerisinde geçen kahvaltıda ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Zija Shehi ve yabancı uyruklu öğrenciler karşılaştıkları sorunları birinci elden Rektör Acer’e ilettiler.
Kahvaltı, toplu halde çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.