Eğitim

Çanakkale ve Çevresinin Güncel Deprem Aktivitesi ve Yapılan Çalışmalar Paneli Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve AFAD İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle organize edilen ‘’Çanakkale ve Çevresinin Güncel Deprem Aktivitesi ve Yapılan Çalışmalar’’ konulu deprem paneli gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 08 Mart 2019

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele; Vali Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Emrullah Büyük, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmaz, kurum kuruluş müdürleri, ÇOMÜ’lü akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panel, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süha Özden, Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Bekler ve Çanakkale Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Dr. Feyza Bekler’in konuşmacı olarak katıldığı panele geçildi.

Panelin sonunda Çanakkale Valisi Orhan Tavlı Çanakkale’de yapılan deprem çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.