Eğitim

Ulusal Staj Programı Stajyerlerinin Stajı Sona Erdi

Ulusal Staj Programı kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde görev alan öğrencilerin staj sürelerini tamamlamaları üzerine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, stajyer öğrenciler ile Senato Salonunda buluştu.

Yayın tarihi : 29 Ağustos 2023

Ulusal Staj Programı kapsamında öğrencilere istihdam sağlamaktan memnuniyetini ifade eden ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu “Şu an kendi Üniversitemiz ve farklı üniversitelerden olmak üzere 20 stajyer öğrencimiz var.  Üniversite vizyon ve misyonumuz doğrultusunda gelecek yıl bu sayıyı daha da arttırmalıyız” diyerek öğrencilere teşekkür etti.