2023-2027 Politika Belge Sunumu Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Politika Belgesi Sunumu Çanakkale Deniz Müzesi Komutanlığı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Yayın tarihi : 15 Aralık 2023

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oğuz Ünal, İl Kültür Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çanakkale Protokolü ve üniversitemiz akademisyenleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin misyonunu, vizyonunu ve stratejilerini içeren 2023-2027 Politika Belgesinin Sunumunu gerçekleştirdi.