Genel

Çanakkale’de “Ulusal Peynir Çalıştayı ve Peynir Tadım Etkinliği” Düzenleniyor

Türkiye’de peynir üretiminde önemli bir yere sahip olan Çanakkale, Ulusal Peynir Çalıştayı düzenlemeye hazırlanıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı himayelerinde Çanakkale Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliğinde, 81 ilin mandıracılarının katılımıyla 4-6 Mayıs tarihleri arasında Kolin Otel ve Halk Bahçesinde gerçekleştirilecek. Çalıştayda ayrıca Halk ...


Yayın tarihi : 03 Mayıs 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Türkiye’de peynir üretiminde önemli bir yere sahip olan Çanakkale, Ulusal Peynir Çalıştayı düzenlemeye hazırlanıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı himayelerinde Çanakkale Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliğinde, 81 ilin mandıracılarının katılımıyla 4-6 Mayıs tarihleri arasında Kolin Otel ve Halk Bahçesinde gerçekleştirilecek. Çalıştayda ayrıca Halk Bahçesi’nde açılan stantlarda tadım etkinliği de yapılacak.

Haber: Özlem Kaygusuz Kamera: Kasım Ertuğrul Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut