ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinden 5 Bin Çupra Yavrusu Denize Bırakıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi baskı altındaki türlerin popülasyonunu artırmak, farkındalık yaratmak için Deniz Canlıları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde yetiştirilen 5 bin yavru çuprayı törenle denize bıraktı.

Yayın tarihi : 28 Mayıs 2019

Dardanos Yerleşkesindeki törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden,  Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, Prof. Dr. Umur Önal ile akademisyenler katıldı.

Tören öncesi projeye katkıda bulunan firmaya teşekkür belgesi verildi.

Törenin ardından Rektör Murat ve beraberindekiler Deniz Canlıları Araştırma ve Uygulama Merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldılar.