Genel

ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi 8.Yılını Kutluyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi kuruluşunun 8. yılını bir anma etkinliği ile kutladı. Kepez Belediyesi Turan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden,  Hastane Başhekimi Doç. Dr. Okhan Akdur ile öğretim üyeleri ve hastane personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ...


Yayın tarihi : 15 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi kuruluşunun 8. yılını bir anma etkinliği ile kutladı.
Kepez Belediyesi Turan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden,  Hastane Başhekimi Doç. Dr. Okhan Akdur ile öğretim üyeleri ve hastane personeli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından hastane tanıtım slaytı izlendi.
Programın açılış konuşmasını Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Okhan Akdur yaptı. Akdur konuşmasında, Tıp Fakültesi hastanesinin kuruluşunun 8. yılını kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, hastanenin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.
Konuşmanın ardından Araştırma ve Uygulama Hastanesinin bugünlere ulaşmasında katkıları olan Profesör hocalara plaket takdimi yapıldı.
Plaket töreninin ardından kokteyl gerçekleştirildi.