ÇOMÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrenci Sergisi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü 2015-2016 yılı karma öğrenci sergisi açıldı.

Yayın tarihi : 18 Mayıs 2016

Çanakkale Belediyesi Türkan Saylan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen sergiye Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından lisans eğitiminden doktora eğitimine kadar olan tüm öğrencilerin birbirinden ilgi çekici çalışmaları izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Hüsnü Aksoy