Dardanos’ta Tarım Makineleri Araştırma, Uygulama ve Test Merkezi Kuruluyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü tarafından Dardanos Yerleşkesi’nde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın onayı ile Tarım Makineleri Araştırma, Uygulama ve Test Merkezi açılıyor.

Yayın tarihi : 07 Kasım 2023

Yakın zamanda Çanakkalelilerin hizmetine açılacak olan Tarım Makineleri Araştırma, Uygulama ve Test Merkezi ile  üniversite - kent iş birliği anlamında yeni bir adım atılmış olacak.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte yapımı devam eden Tarım Makineleri Araştırma, Uygulama ve Test Merkezi inşaatını yerinde inceledi.

Tarım Makineleri Araştırma Uygulama ve Test Merkezi; 240 m² oturum alanlı, 150 m² ana depo alanlı, 2 adet deposunun yanı sıra bay ve bayan giyinme ile duşu bulunan bir bina olacak.