Ezine Çalıştayı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Ezine’de yerel yönetim ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Yayın tarihi : 26 Ekim 2023

ÇOMÜ ile Ezine Belediyesi arasındaki iş birliklerinin geliştirilmesi ve Ezine bölgesinin kalkındırılmasına yönelik hazırlanan “Ezine Çalıştayı”, Ezine OPET Yanmazlar Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Çalıştaya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Ezine MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, ilçe protokolü, STK temsilcileri, akademisyenler katıldı.

Ezine’nin bölgede hızla geliştiğine dikkat çeken ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, “Bu çalıştayın üniversitemizin Ezine ile işbirliklerini geliştirilmesi ve bölgemizin kalkınmasına katkıda bulunması için önemli bir fırsat olacağına inanıyorum’’ dedi.

Çalıştay, yapılabilecek iş birlikleri konularında fikir alışverişlerinin alınması ile son buldu.