Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı’nın ilk günü Dardanos Yerleşkesinde başladı.

Yayın tarihi : 03 Mayıs 2019

Paneller, oyunlar, öğrenci toplulukları etkinlikleri ve konserlerle ilk günü tamamlayan ÇOMÜ’lü öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Öğrenci Yaşam ve Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak kariyer fuarı hakkında bilgi verdi.

Festival, Üstü Kalsın Konseriyle devam etti. ÇOMÜ’lü öğrencilerin kurduğu grubun solisti Baran Temel ÇOMÜ TV mikrofonlarına konuştu.

Üstü Kalsın konseri sonrasında festivalin ilk günü sevilen sanatçı Feridun Düzağaç konseriyle sona erdi.