Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Mevlit Kandili Programına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mevlit kandili programına katıldı.

Kur'an'ı Kerim Tilavetiyle başlayan Mevlit Kandili programında, ilahi ve naatların okunmasının ardından, konuşmalara geçildi.

Yayın tarihi : 12 Aralık 2016

Açılış konuşmasını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı; Acer konuşmasında "bugün müstesna bir program için Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumunu kutlamak için bir araya geldik’’ dedi.

Rektör Acer'in konuşmasının ardından, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ da kısa bir konuşma yaptı.

Ardından, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Mevlit Kandili münasebetiyle, "Hz. Peygamberin insanlığa mesajı" konulu bir konuşma yaptı.

Mustafa Ak yönetiminde, ilahi topluluğunun tasavvuf programı ve yapılan duanın ardından, Mevlit Kandili programı sona erdi.