TÖMER'de Türkçe'nin Yabancı Dil Öğretimi Sertifika Programı Yapılıyor

TÖMER’de Türkçe’nin Yabancı Dil Öğretimi Sertifika Programı Yapılıyor.

ÇOMÜ TÖMER tarafından Türkiye’deki birçok üniversiteyle işbirliği halinde yürütülen Yabancı Dil Olarak Türkçe Eğitimi programı “uzaktan eğitim” bölümü  dersleri tamamlandı.

Yayın tarihi : 04 Mart 2016

TÖMER’de Türkçe’nin Yabancı Dil Öğretimi Sertifika Programı Yapılıyor.

Dersleri tamamlayan öğrenciler “uygulamalı eğitim” için Türkiye’nin ve dünya’nın birçok noktasından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine gelerek TÖMER’de eğitim alan öğrencilerle bire bir uygulama yaptılar.

Eğitim programı hakkında TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin ve kursiyerler ÇOMÜ TV’ye açıklamalarda bulundular.

Haber: Sinan Toklucu - Kamera: Muhammet Alınlı - Montaj: Hüsnü Aksoy