Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği, ÇOMÜ’de Masaya Yatırıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından; Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği konulu panel düzenlendi.

Yayın tarihi : 20 Mart 2019

Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı  .

Panelin açılış konuşmasını Rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği konulu panele geçildi.

Panelistlerin sunumlarının ardından soru cevap bölümü gerçekleştirildi.

Program hediye takdimiyle sona erdi.