Kültür-Sanat

"15 Temmuzda Yaşananlar" Konulu Fotoğraf Sergisi Açılışı Gerçekleşti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yedinci yıl dönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen "15 Temmuzda Yaşananlar" konulu fotoğraf sergisi açılışı, Rektörlük binası fuaye alanında gerçekleşti.

Yayın tarihi : 13 Temmuz 2023

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca, “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” temasıyla hazırlanan serginin açılışına Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Gülenay Pınarbaşı, Çanakkale protokolü, akademik ve idari personel katıldı.

Etkinlik, katılımcıların sergiyi gezmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.