Kültür-Sanat

Ankara Devlet Türk Dünyası Müzik Topluluğu ÇOMÜ'de Konser Verdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Anakara Devlet Türk Dünyası Müzik Topluluğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konser verdi. İçdaş Kongre Merkezi'nde düzenlenen konser, Rektörlük himayesinde Öğrenci Konseyi, Türk Kültür Topluluğu ve 57. Alay Topluluğu işbirliğinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Türkçenin konuşulduğu yörelerin müziklerini derleyerek yurt içi ve yurt dışında konserler icra eden topluluk ÇOMÜ'de verdiği konserde dinleyenlere müzik ziyafeti verdi.