Açılışlar

16. Turizm Kongresi Açılış Töreni Troya Kültür Merkezinde Yapıldı

Çanakkale Savaşlarının 100. Yılında Turizm ve Barış teması üzerine gerçekleştirilen kongre açılış törenine Çanakkale Vali yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Belediye başkan yardımcısı Rebiye Ünüvar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit ile davetliler, öğrenciler, akademik ve idari personel katıldı.

...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından yaptığı açılış konuşmasında Turizm Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Çanakkale Savaşları’nın 100. Yılında böyle bir kongreyi Çanakkale’de ‘’Barış ve Turizm’’ temasıyla düzenlemekten onurlu ve gururlu olduklarını, söyledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise Turizm Fakültesinin kuruluşundan itibaren büyük yol katettiğini belirterek böyle önemli bir kongreyi de organize edebilecek hale geldiğini, söyledi.

Konuşmaların ardından Kongrenin açılış oturumuna geçildi.

Açılış oturumun ardından verilen öğle arasında konferansa katılan konuklara Dardanos Yerleşkesi'nde öğle yemeği verildi. Üç gün sürecek olan kongreye, öğle yemeğin ardından Dardanos'ta devam edildi.