Açılışlar

Uluslararası Öğrenci Ofisinin Açılışı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde dünyanın dört bir yanından gelen yabancı uyruklu öğrencilere daha iyi eğitimi sunmak amacıyla Uluslararası Öğrenci Ofisi açıldı.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda hizmet verecek olan ofisin açılış törenine Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları, öğretim üyeleri ve yabancı uyruklu öğrenciler katıldı.

Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sani Demiri, ...

Yayın tarihi : 18 Mart 2016

Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sani Demiri, ÇOMÜ’de 68 ülkeden 700 yabancı uyruklu öğrencinin öğrenim gördüğünü, gelecek yılki hedeflerinin ise 804 öğrenci olduğunu, bunun için yurtdışındaki fuarlara katılarak tanıtım yapacaklarını belirtti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise; yabancı uyruklu öğrencilerin Türkiye için bir zenginlik olduğunu söyleyerek, daha çok yabancı uyruklu öğrencinin gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmalar sonrası ofisin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından Troya Kültür Merkezinde verilen kokteyle geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy