Açılışlar

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 04 Aralık 2015

7 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olan binanın açılış törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Lapseki Belediye Başkanı Eyip Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrtd. Doç. Dr. İsmail Elagöz katıldı.

Açılış töreninde konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. katılımcılara teşekkür ederek Meslek Yüksekokulu ve yeni hizmet binası hakkında bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında her anlamda kaliteli bir okul kurmayı hedeflediklerini belirterek yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Rektör Acer'in konuşmasının ardından sırasıyla Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek yeni hizmet binasının açılış gerçekleştirildi.

Haber: Aydın Abuhan – Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy