Açılışlar

Öğrenci Şenlikleri Açılış Yürüyüşü Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times}

9-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Kuruluş Yıldönümü Öğrenci Şenlikleri gerçekleştirilen şenlik yürüyüşüyle başladı.

Yayın tarihi : 10 Mayıs 2017

Açılış yürüyüşü öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenlendi. Törene Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törende; Çanakkale Mehteran Takımı ve ÇOMÜ Halk Oyunları Topluluğu gösterilerini sundu.

Öğrenci Şenlikleri açılış yürüyüşünde bir konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale’nin tam merkezinde Cumhuriyet Meydanında hep beraber 25. Kuruluş Yıldönümü Öğrenci Şenliklerini başlatıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından ÇOMÜ’nün öğrenci topluluklarının renk kattığı kortej, Çanakkale Kordonu’nda müzik eşliğinde geçişini yaptı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Mahmut Ergüven Muhabir Azer Beyazıt Montaj: Kasım Ertuğrul