Açılışlar

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Lapseki'de Çeşitli Açılışlara Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, hafta sonu Lapseki ilçesinde gerçekleştirilen yeni Belediye Hizmet Binası temel atma törenine ve İskele Meydanı’na yapılan 15 Temmuz Şehitler Parkı açılış törenlerine katıldı. Köprübaşı Mevkii’ne yapılacak olan Lapseki Belediyesi Yeni Hizmet Binası temel atma törenine Vali Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Bülent Turan’ın yanı sıra il protokolü de katıldı. Belediye Başkanı...

Yayın tarihi : 03 Nisan 2017
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yeni hizmet binasının devreye girmesiyle Lapseki’nin daha modern, çağdaş bir görünüme kavuşacağını belirterek ilçeye yapılan başta doğalgaz olmak üzere tüm yatırımların ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.
Vali Orhan Tavlı Yaptığı konuşmada 1915 Çanakkale köprüsü ile Çanakkale’nin, Lapseki’nin ve bölgenin daha da büyüyeceğini belirtti.
Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ise parkın açılışında yaptığı konuşmada parti olarak darbe girişimini unutturmamak adına aldıkları karar neticesinde AK Parti’li her belediyenin bir çalışmasına 15 Temmuz adını vereceğini hatırlatarak, geçtiğimiz yıl darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri andı.
Konuşmaların ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın açılış duasını YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yaptı.