Bilim ve Teknoloji

Dr. Zeynep Bodur Okyay ÇOMÜ’lülerle Buluştu

Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlen “Sürdürülebilir Rekabet İçin, Teknoloji, Tasarım ve İnsan” konulu konferans Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo’su Dr. Zeynep Bodur Okyay’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem’in yanı sıra çok sayıda ...


Yayın tarihi : 21 Aralık 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlen “Sürdürülebilir Rekabet İçin, Teknoloji, Tasarım ve İnsan” konulu konferans Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ceo’su Dr. Zeynep Bodur Okyay’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem’in yanı sıra çok sayıda protokol mensubu, akademik personel, Kale Grubu çalışanları ve ÇOMÜ’lü öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ÇOMÜ 25. Yıl tanıtım filmi ve Kale Grubu 60. Yıl tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan konferans açılış konuşmasını Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Aydın yaptı.

Zeynep Bodur Okyay’ın özgeçmişinin okunmasının ardından başlayan konferansta ÇOMÜ’de olmaktan gurur ve mutluluk duyduğu ifade eden Okyay; “Akıllı Şehir” ve “T İnsan” kavramlarının önemine değindiği.

Konferans, Dr. Zeynep Bodur Okyay’ın konuşmasının ardından günün anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.