Bilim ve Teknoloji

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri IV Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri IV. Koordinasyon Toplantısı Çanakkale Teknopark ev sahipliğinde Kolin Otel’de gerçekleşti. Toplantıya; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Bilim ve Teknoloji Genel Müdür V. İlknur İnam ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen teknoloji ve inovasyon ekosisteminin yöneticileri katıldı.


Yayın tarihi : 06 Temmuz 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri IV. Koordinasyon Toplantısı Çanakkale Teknopark ev sahipliğinde Kolin Otel’de gerçekleşti.

Toplantıya; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Bilim ve Teknoloji Genel Müdür V. İlknur İnam ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen teknoloji ve inovasyon ekosisteminin yöneticileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çanakkale Teknopark’ın tanıtım filmi izlendi ve Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş. Genel Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil’in konuşmaları ile devam etti.

Çanakkale Teknoparkın önemli ortaklarından birisi olarak kısaca Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden bahseden Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, “ÇOMÜ’de esas hedeflerimizin başında daha kaliteli bir üniversite haline gelmek var ve bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz’’ dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı böylesine anlamlı ve geleceğimizi aydınlatan, geleceğimize umutla ve özgüvenle bakmamızı sağlayan teknoloji bölgelerinin yöneticilerinin Çanakkale’de toplanmasının önemli olduğuna değinerek bu toplantının organize edilmesinde emeği olanlara başta Teknopark Yönetimine ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine teşekkür etti.

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Performans Endeksi sunumları gerçekleştirildi.