3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi ÇOMÜ’de Gerçekleşti

Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi Troya Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 30 Ekim 2019

Kongrenin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Atmaca, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünver, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre müzik dinletisi ile devam etti.

Açılış konuşmalarını Kongre Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünver ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Gültekin’in sunumuna geçildi.

Kongrede 3 gün boyunca 44 oturum gerçekleştirildi.