Akademik Yükselme Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi gurur günlerinden birini daha yaşadı. Akademik yükselişleri gerçekleşen öğretim üyelerinin akademik giysileri ve belgelerinin takdim edildiği Akademik Yükselme Töreni, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Metehan Uzun'un yanı sıra üniversite yöneticileri ve öğretim üyeleri katıldı.

...

Yayın tarihi : 25 Şubat 2016

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören müzik dinletisi ile devam etti.

Törende Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü prog. Dr. Yücer Acer bir konuşma yaptı. Acer konuşmasında büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtirken üniversitedeki önemli gelişmelerden söz etti.

Konuşmanın ardından törenin en heyecanlı bölümüne geçildi. Akademik yükselişleri gerçekleşen öğretim üyelerine akademik giysi ve belgeleri alkışlar arasında takdim edildi.

Haber-Kamera-Kurgu: Aydın Abuhan - Erkan Özavcı - Emre Kol - Metin Özbakış