Eğitim

EKU Dergisi'nin Fen Eğitimi Özel Sayısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir Anısına Yayınlanacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi öncülüğünde 2005 yılında yayın hayatına başlayan ve uluslararası hakemli bir dergi olan Eğitimde Kuram ve Uygulama (EKU) dergisi son sayısını iki yıl önce yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Eyüp Özdemir anısına yayınlayacak.

Yayın tarihi : 03 Aralık 2015

2016 Mart ayında çıkarılması planlanan derginin özel sayısı hakkında Editörler Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Eyüp Özdemir'in Oğlu Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özdemir açıklamalarda bulundu.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Emre Kol